Tämä herkullisen kermaisa valkosuklaa tarjoaa kauniin makeuden intensiivisyyden sekä herkullisia karamelli- ja vaniljan sävyjä.
Koko - L 16 x P 8 x K 1,5 cm
Määrä laatikossa: 10
Minimimäärä tilaukselle: 10
Minimimäärän tilauksen tyyppi: Yksikkö laatikossa
Tuotenumero: T-I
Valmistusmaa: Ranska
Esitilaus: Kyllä
Myydyin: Ei
Mukautus: Kyllä
Tämä fudge- ja suklaakakku on todellakin tarkoitettu oikeille suklaan ystäville! Neljä kerrosta ja fudge-kuorrutus tekevät tästä kakusta herkullisen, täyteläisen, kuitenkaan liian makean. Tarjoile sen kanssa pallo jäätelöä tai kermavaahtoa tai yksinkertaisesti hyvän kupin kahvia tai teetä!
Tiramisu-Mansikkakakku 1900 g. Tumman muffinipohjan päällä on vuorotellen tiramisukermaa ja mokkakahvilla kostutettuja savoiardi-pohjia.
Tumman muffinipohjan päällä on vuorotellen tiramisukermaa ja mokkakahvilla kostutettuja savoiardi-pohjia. Yksi kerros mansikkasose tekee tästä kakusta ehdottoman makuelämyksen. Kaakaojauheella siroteltu ja suklaarullilla koristeltu.
Tuotenumero: 107364
Mitat: 28 cm halkaisija
Annossuositus: 4 x 16
Valmistaa käsityönä tuoksuvia fondantteja huolellisesti valituista raaka-aineista: vegaanivahasta, Grassen tuoksuöljyistä ja mica-jauheväriaineista, mikä takaa korkean laadun, ilman myrkyllisiä päästöjä ja biohajoavan tuotteen.
Tuoksufondanttimme levittävät hienovaraisesti tuoksuja sisätiloihisi. Riittää, että lämmität fondantin tuoksupolttimessa, jotta se vapauttaa hitaasti sisältämänsä tuoksun. Kun käyttö on päättynyt, tuoksuvaha jähmettyy (huoneenlämmössä) ja se voidaan helposti poistaa tuoksun vaihtamiseksi. Käytetty vaha voidaan käyttää uudelleen myöhemmin. Itse asiassa Candy Fondant -tuoksufondantit ovat uudelleenkäytettäviä 3-4 kertaa. Suuri fondant voi levittää tuoksuaan noin kaksikymmentä tuntia valitun tuoksun mukaan.
TUMMA Suklaa
Täydellinen keksejä varten.
AINEKSET: 0
VOIN SISÄLTÄÄ JÄLKIÄ PÄHKINÖISTÄ, GLUTEENISTA JA MAIDOSTA. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, 15–18 °C.
Kastanjajauhoista, viikunoista ja pähkinöistä valmistettu kakku.
Tämä herkullinen korsikalainen kakku valmistetaan gourmet-reseptillä.
Paino: 190 g
Ainesosat: Mantelit 65%, Sokeri, Korsikalainen AOP-hunaja, Glukoosisiirappi. Saattaa sisältää jälkiä muista.
Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna.
Ravintosisältö per: 100 g
Energia: 1703 kJ (408 kcal)
Rasvat: 23 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 2,7 g
Hiilihydraatit: 42 g
joista Sokerit: 25 g
Proteiinit: 6,6 g
Suola: 0,54 g
Cod. PRA 19
U/M Kg
LAATIKKO 2 Kg:lle
Kuvaus
Pehmeä Gianduia-kerma, joka on kääritty 58 % puhtaaseen tummaan suklaaseen ja koristeltu 32 % maitosuklaan langoilla.